Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Åpningstid i Påska 2020

3. april 2020

Telefontid tlf 72 90 07 01:

Mandag 6 april kl 0845-1115 og 1300-1415

Tirsdag 7 april kl 0845-1115 og 1300-1415

Onsdag 8 april kl 0845-1115

Kontoret er betjent med lege og sekretær: NB: Alle som kommer på legekontoret SKAL ha avtalt dette på telefon i forkant. Døra er stengt, men pasienter som har avtale vil bli hentet inn. Vi ser oss nødt til å gjøre dette for å begrense eventuell smitte på legesenteret!

Mandag 6 april kl 0830-1500

Tirsdag 7 april kl 0830-1500

Onsdag 8 april kl 0830-1200

 

Anbefaler alle som skal bestille resepter til å benytte seg av sms. SMS til 2097, start meldingen med TILLER navn, fødselsdato og hva det gjelder.

Logg inn på www.helsenorge.no for å sjekke om du har gyldige resepter FØR du sender inn bestilling

STENGT inngangsdør

27. mars 2020

For å forhindre nedstengning pga Covid 19 så har leger og helssekretærer blitt enige om å dele seg slik at noen er på kontoret og noen sitter på hjemmekontor. Det er derfor mindre ansatte på kontoret enn til vanlig til enhver tid. 

Vi tar derfor KUN imot pasienter som har avtalt time på telefon i forkant. De med timeavtale venter til de blir hentet.

Dersom du ikke har avtale på forhånd, må du gå ut/sette deg i bilen etc og ringe og avtale tid både hos lege og laboratorie. IKKE STÅ PÅ GANGEN OG VENT PÅ AT NOEN KOMMER UT.

Vi foretrekker nå og bruke  videokonsultasjon på de aller fleste timene, både for å forhindre at legene blir utsatt for smitte, men også for din egen del som pasient.

Håper på forståelse for våre tiltak. Ring eller send oss sms så hjelper vi så godt vi kan

 

KORONASJEKK

18. mars 2020

Lurer du på hva du skal gjøre nå? Ta koronasjekken:

https://koronasjekk.no/check

Ved behov for legevudering, send oss sms eller ring oss.

 

STOPP!

15. mars 2020

VIKTIG INFO!!
Pga stor fare for Corona smitte slipper vi kun inn pasienter uten luftveissymptomer, etter forutgående avtale.
CORONASMITTE PÅ KONTORET = STENGT KONTOR!
Vi ber om forståelse for dette.
Les på FHI.NO for info om Corona. Kontakt oss pr SMS ved spørsmål utover dette. ...
Les på FHI.NO først. Vi vil prøve å sette opp videokonsultasjoner også utover normal åpningstid for å avlaste legevaktstelefonen.
Vi ber dere utsette det som utsettes kan.

Timebestilling

13. mars 2020

Pga dagens situasjon ang Coronavirus har vi inntil videre måtte stenge ned muligheten for online timebestilling på vår nettside. Beklager ulempen, men dette er for å forhindre eventuell smitte på legekontoret. Dersom du kan vente med å bestille deg legetime for årskontroll etc så er dette fint.

Dersom du har behov for øyeblikkelig hjelp time ta kontakt på telefonen. Ber om forståelse for at det kan være lang ventetid på telefonen i disse dager, men vi gjør vårt ytterste for at alle skal komme gjennom innen rimelighetens grenser.

For generell informasjon om coronavirus/ karanteneregler etc sjekk ut www.fhi.no slik at vi får frigjort kapasitet til å behandle og ikke opplyse!

Coronavirus

12. mars 2020

Pga veldig stor pågang på legesenteret nå henviser vi alle som kun har generelle spørsmål om coronaviurs til å lese på nettsiden til folkehelseinstituttet www.fhi.no

Trondheim kommune har også opprettet et eget nr for spørsmål rundt Corona, samt for å avtale prøvetaking av helsepersonell. Tlf er 73538419

Anbefaler også alle som skal bestille faste resepter om å gjøre dette via sms eller Helserespons App.

Lungebetennelsesvaksine

12. mars 2020

Det er nå store leveringsproblemer av lungebetennelsesvaksine og folkehelseinstituttet har derfor gått ut med hvilke høyrisikogrupper som SKAL prioriteres: Dette er:

* Hivinfeksjon/AIDS

* Stamcelletransplantasjon

* Anatomisk eller funksjonell miltmangel

* Cerebrospinalvæskelekkasje

* B-cellesvikt

* Hematologisk kreft (leukemi, lymfom, myelomatose)

* Organtransplantasjon

 

Dersom du ikke tilhører disse risikogruppene er det INGEN vits i å ringe legesenteret og spørre om vaksine

Varsel til deg som har time hos oss

9. mars 2020

Hvis du har oppholdt deg i områder med pågående spredning av koronavirus, eller har vært i nærkontakt med personer bekreftet smittet med koronavirus de siste 14 dager før avtalt time, skal du IKKE møte, men ta telefonisk kontakt med oss.

For oppdatert informasjon om risikoområder sjekk ut www.fhi.no

Reseptformidleren

2. mars 2020

Norsk Helsenett har idag hatt problemer med reseptformidleren. Dette medfører at vi ikke får sendt elektroniske resepter. Følg med på www.helsenorge.no for å se når resepten din er tilgjengelig. Reseptene sendes fortløpende når systemet er oppe å gå igjen, ingen vits i å ringe og purre. Vi har ingen mulighet for annen måte å sende resepter på (f.eks fax)

BETALING

13. november 2019

NÅ HAR DU MULIGHET TIL Å BETALE MED SMS. DERSOM DU ØNSKER DETTE TRYKKER DU PÅ «MOBIL» I STEDET FOR «KORT» PÅ BETALINGSTERMINALEN ETTER DU HAR LAGT INN FØDSELSDATOEN DIN. DU VIL MOTTA EN SMS MED EN LINK ETTER NOEN MINUTTER OG DU HAR DA 12 TIMER PÅ Å BETALE DENNE FØR DET EVT BLIR GJORT OM TIL EN VANLIG GIRO

Avføringsprøver

11. november 2019

Vi opplever til stadighet at pasienter selv kjøper glass til avføringsprøver på apoteket og leverer til oss. Dette er noe vi ikke ønsker da flere av glassene inneholder tilsetning og bør taes fra fersk avføring. Glassene må også tilhøre riktig laboratorium i forhold til hvilken prøve legen ønsker tatt. Vi ønsker derfor at alle avventer å ta avføringsprøve til etter de har vært på legetime. Glass utleveres deretter fra legen eller medarbeideren.

Sykdom!

11. november 2019

Vi har idag sykdom både blant medarbeidere og leger. Håper på forståelse for ekstra ventetid.

Fint om alle benytter seg av online timebok på www.tillertorgetlegesenter.no for vanlig timebestilling, samt sms for bestilling av resepter.

 

Influensavaksine

14. oktober 2019

Årets influensavaksine har kommet. Vi har drop in tirsdag 22. og onsdag 23.oktober mellom 14.30-15.30.
Vi legger ut flere drop in dager etterhvert.
Dersom disse dagene ikke passer, ta kontakt med oss for timeavtale.
 
 
Influensavaksine anbefales spesielt for:
 
*Gravide etter 12. svangerskapsuke (2. og 3. trimester).
*Gravide i 1. trimester med annen tilleggsrisiko skal også få tilbud om influensavaksine
*Beboere i omsorgsboliger og sykehjem
*Alle fra fylte 65 år
*Barn og voksne med:
diabetes type 1 og 2
kronisk lungesykdom, hjerte- og karsykdom, leversvikt eller nyresvikt
kronisk nevrologisk sykdom eller skade
nedsatt immunforsvar
svært alvorlig fedme (KMI over 40)
annen alvorlig og/eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, etter individuell vurdering av lege
 
I tillegg anbefales influensavaksine til:
 
*Helsepersonell som har pasientkontakt.
*Husstandskontakter til immunsupprimerte pasienter
*Svinerøktere og andre som har regelmessig kontakt med levende griser.

Internett timebestilling

20. august 2018

Til info angående timebestilling på nett: Man får kun en sms når timen bestilles og IKKE dagen før! 

FAKTURA

14. juni 2018

Vi får mange henvendelser fra pasienter i forhold til faktura fra oss. Det er en god del som ikke er klar over at de fleste faktura sendes ut som SMS eller mail fra Melin Collectors. Vær derfor OBS på at dersom du får sms fra de så kan det være en faktura fra oss eller annen behandler du har vært til. Det skal stå spesifisert hvilken behandler fakturaen gjelder. NB: Ved sms/mail utsendelse så kommer det IKKE faktura i posten. Neste steg da vil være inkassovarsel i papirform. Til informasjon

FYSIOTERAPI

29. november 2017

Fra 1.januar 2018 trenger du ikke lenger henvisning til fysioterapi. Fysioterapeuten skal vurdere ditt behov for behandling.

Du må fortsatt gå til en fysioterapeut som har driftsavtale med kommunen for å få stønad fra HELFO

Ny pasient hos oss?

5. september 2017

Alle som bytter fastlege må selv be tidligere lege om oversending av sin journal. Vi har nå mulighet for å motta disse elektronisk, vennligst gi beskjed om dette når dere ber om oversending av journal. Dette vil gjøre at vi har dine papirer mye raskere, samt at det sparer personalet for mye ekstra jobb med oppretting/skanning av journal.

Ny telefontid

24. april 2017

Vi har fra idag (240417) ny telefontid. Den nye tiden er

Mandag-torsdag:

08:45-11:15

13:00-14:15

Fredag:

08:45-11:15

Online Timebok

23. februar 2017

Tillertorget Legesenter tilbyr nå online timebok for våre pasienter. Dette må bestilles via www.tillertorgetlegesenter.no.

NB: Åpent kun for pasienter som har fastlege hos oss. Dersom det bestilles time hos annen enn fastlegen vil timen bli slettet uten videre beskjed. Alle fastlegepasienter på senteret har selv mulighet for å bestille legetime hos vår Turnsulege på denne siden også.

Man kan også her selv sjekke når man har time, samt eventuelt avbestille time. Ved avbestilling senere enn 24 timer før avtalen må man ringe oss for dette.

Helsenorge

17. november 2016

Vi oppfordrer alle pasienter til å gjøre seg kjent på www.helsenorge.no. Her får man tilgang til kjernejournal, informasjon om du har gyldige resepter, frikort etc.

Logg inn med Bankid og gjør deg kjent på siden

RESEPTER

2. juni 2016

For å sjekke gyldighet av dine resepter oppfordrer vi til å LOGGE inn på www.helsenorge.no. Her kan man også skrive ut medisinlister og sjekke kjernejournal som pasient.

 

Dersom du selv sjekker dette så sparer det sekretærene hos oss for veldig mye arbeid.

På forhånd takk